Zondag 9 april Dutch Masters of Motocross in Harfsen


KNMV - 04 april, 2017

Op zondag 9 april verzamelt de (inter)nationale motocross-top zich in Harfsen voor de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross (DMoMX). Dit alles onder aanvoering van drievoudig wereldkampioen Jeffrey Herlings. Herlings start in de MX1 klasse, maar krijgt het in Harfsen niet cadeau, want diverse fabrieksteams hebben zich met hun GP-sterren bij de organisatie aangemeld.

In de MX1 zullen onder andere Max Anstie en Shaun Simpson het Herlings moeilijk maken. Daarnaast zullen ook nationale toppers als Rick Satink, Micha-Boy de Waal en Eric Leijtens zich in Harfsen willen bewijzen.

Ook in de MX2 staan er serieuze namen aan de start. De mannen uit het HSF-logistics team in de vorm van GP-rijders Brian Bogers en Calvin Vlaanderen behoren zeer zeker ook tot de kanshebbers. Tegenstand komt er vanuit het Rockstar Energy Fabrieks Husqvarna team met Thomas Kjer Olsen, Thomas Covington en Conrad Mewse.

Naast de MX1 en MX2 komen ook de 85cc en 125cc en het ONK 50cc in actie. In Oss zorgden zij voor prachtige wedstrijden en ook in Harfsen zullen ze een felle strijd voeren.

Een dagje uit voor het hele gezin

Zoals in Harfsen gebruikelijk, is het randprogramma op een gezellig en overzichtelijk middenterrein ingericht. Zo kunnen zowel de kinderen op het middenterrein als papa en mama in de tent of langs de baan in de gaten houden worden.

Professionele kinderopvang

Aangezien wij meer verstand van crossen hebben, zal kinderopvang Graaf Jantje een compleet kindvriendelijk terrein inrichten. Volop vertier voor de allerkleinsten, een stormbaan en springkussen voor de iets groteren met veel energie.

Junior Riding Experience

Voetballen kun je overal doen, crossen is wat lastiger. Om papa en mama niet onnodig op kosten te jagen heeft MC Hamac op een afgezet parcours enkele minimotors + veilige outfit + gecertificeerde trainers die jou kosteloos de eerste rondjes laten rijden. De benzine sponsort de club, dus gas erop!

Opschaakl’n: remmen is angst

Dat is de naam en slogan van de liveband die de feesttent op zijn kop zal gaan zetten. Dus zowel op als naast de baan is spektakel gegarandeerd.

Handtekeningensessie met de GP-toppers

Op de foto met of een mooie handtekening van 3-voudig wereldkampioen Jeffrey Herlings, dat gaat gebeuren op 9 april in Harfsen. Naast Herlings hebben we ook de andere Grand Prix deelnemers bereid gevonden, dus posters met handtekeningen voor boven je bed gegarandeerd.

Aanvang en entreeprijzen

De trainingen beginnen om 8:30 uur en vanaf 11:45 starten de wedstrijden.

Entreeprijzen:

  • t/m 12 jaar gratis
  • t/m 17 jaar € 10,-
  • Boven 17 jaar € 20,-

Kijk voor meer informatie op www.mxharfsen.nl


Deelnemerslijsten:

Hieronder zijn de deelnemerslijsten per klasse te vinden: