Mega Motortreffen op 21 mei


KNMV - 07 april, 2017

Wil jij samen met je motor te gast zijn op onze eigen ‘Daytona’ in de Polder? Ofwel een Mega Motortreffen bomvol activiteiten, proefrijden en entertainment op een superlocatie in de Haarlemmermeerpolder. KNMV en Promotor nodigen jou uit!

Mega Motortreffen

Op 21 mei organiseren de KNMV en Promotor gezamenlijk het Mega Motortreffen. Kom op de motor en parkeer samen met je motorvrienden op onze Nederlandse ‘mainstreet’.

Alles draait tijdens dit evenement om motorrijden, dus natuurlijk kun je proefrijden op gloednieuwe motoren. Onder andere Ducati, Triumph, Harley-Davidson, Kawasaki, Suzuki, Indian, Mash, MotoGuzzi en Aprilia nemen hun nieuwste demo-modellen mee voor een proefrit.

Doe mee aan de KNMV Experience en verbeter je motorbehendigheid door middel van leuke oefeningen. Doe mee aan de grootste occasionshow van Nederland, struin over de motormarkt, bekijk de mooiste motoren van de MotoMe Motorverkiezing. Geniet ook van de live entertainment. Op het podium bij het motorcafé brengen we een gevarieerd programma met muziek, motorpraat, interviews en meer.

Stay tuned, binnenkort veel meer over het Mega Motor Treffen met een uitgebreid programma. Een ding is zeker, het Mega Motor Treffen wordt gaaf! Een feest om bij te zijn als motorrijder.

Locatie:

Expo Haarlemmermeer

Stelling 1 Vijfhuizen

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Toegangskaarten:

KNMV en/of Promotor-lid €7,50

KNMV en/of Promotor-lid €10,- inclusief één introducé

Geen KNMV en/of Promotor-lid €10,-

Bekijk de website op www.megamotortreffen.nl en bestel je kaarten.