Informatie over Supermoto Lelystad 13 en 14 mei


KNMV - 18 april, 2017

Over een paar weken wordt de eerste BeNeCup/NK Supermotowedstrijd in Nederland georganiseerd op het circuit van Lelystad en jij kunt daaraan meedoen. Als KNMV-licentiehouder doe je naast het BeNeCup kampioenschap ook mee voor het Nederlands Kampioenschap.

We maken er een prachtig weekend van en dat doen we in samenwerking met onder andere Stichting Supermotard Training. Een vol weekend met raceplezier, gezelligheid en sensatie. In deze mail vind je een aantal praktische zaken om jouw weekend lekker en vlot te laten verlopen.

Zaterdag 13 mei (trainingsdag)

Deze vrije trainingsdag is toegankelijk voor alle Supermotorijders met een KNMV Supermotolicentie of een KNMV Supermoto daglicentie en wordt georganiseerd door Stichting Supermotard Training. Goed om te weten: op vrijdag 12 mei is er geen toegang tot het circuit.

 • Wil je op zaterdag 13 mei trainen, dan schrijf je je daarvoor in via de website van SMT op www.supermotardtraining.nl
 • Kosten voor de zaterdagtraining zijn € 56,-, online te betalen bij inschrijving.
 • Aanmelden en controle van licenties gebeurt tussen 9:00 uur en 9:30 uur.
 • Trainingen beginnen om 10:00 uur en vanaf 13:00 uur komt het offroad gedeelte erbij.
 • Rijders worden in gelijkwaardige groepen ingedeeld.
 • Rijders met een KNMV daglicentie voor de wedstrijddag op 14 mei die ook op de zaterdag willen trainen, mogen gebruiken maken van diezelfde licentie op zaterdag zonder de extra kosten van een bijkomende daglicentie.
 • Bij een groep van 15 of meer dames, komt er een aparte groep voor de dames, om te trainen.

Overnachten van 13 op 14 mei op het circuit.

Hiervoor zal Supermoto Nederland een kleine bijdrage van € 5,00 in rekening brengen (bekostigen beveiliging). Dit bedrag a.u.b. gepast betalen ter plaatse. 

Zondag 14 mei (wedstrijddag)

 • Inschrijven voor de wedstrijden op de zondag gebeurt via www.onk-supermoto.nl
 • Kosten voor deelname zijn € 50,- bij online inschrijving en € 60,00 bij inschrijven op de wedstrijddag zelf. (Online inschrijving sluit op donderdag 11 mei 2017, 23:59 uur).
 • Het aanvullend reglement is hier te vinden, lees dit aandachtig door.
 • Aanmelden en controle licenties tussen 08:00 en 09:00 bij het secretariaat, of op de zaterdag avond (zie het aanvullend reglement)
 • Het voorlopige tijdschema vind je hier.

KNMV daglicenties moeten minimaal 1 week van te voren geregeld zijn, zorg dat je dit deel dus bijtijds voor elkaar hebt. Een daglicentie vraag je aan via Mijn KNMV of via de link op www.onk-supermoto.nl

Belangrijk verzoek:

We willen iedereen verzoeken om zich tijdig online in te schrijven voor de dagen waaraan je wilt deelnemen. Hierdoor zijn beide organisaties in staat om de groepen op tijd in te delen en dit kenbaar te maken naar alle rijders. Dit komt iedereen ten goede en weet je bijtijds in welke groep je rijdt en wanneer.

Het online inschrijven maakt dit zeer goed mogelijk:

Zaterdag 13-05-2017 via www.supermotardtraining.nl

Zondag  14-05-2017 via www.onk-supermoto.nl