Halve finale EK Grasbaan in Balkbrug


KNMV - 11 april, 2017

Op Tweede Paasdag organiseert MAC van Dedem de Internationale Jacobs Groep Grasbaanraces in Balkbrug. Net als in 2014 vindt dit jaar de eerste halve finale van de Internationale Specialklasse plaats tijdens dit evenement.

Maarliefst achttien topcoureurs uit zes verschillende Europese landen komen op maandag 17 april aan de start van de Internationale Specialklasse. Voor Nederland komen vier coureurs aan de start: de huidig Nederlands kampioen Jannick de Jong, Henri van der Steen, en de youngsters Romano Hummel en Dave Meijerink.

De organiserende MAC van Dedem is erg blij dat hij eigen clubrijder Dave Meijerink mag uitkomen in deze spannende klasse. Hij neemt het onder andere op tegen regerend kampioen James Shanes uit Groot-Brittanië.

Naast de genoemde halve finale wordt er op de Internationale Jacobs Groep Grasbaanraces gestreden in de Internationale Zijspanklasse, de ST 1, de ST 2 en 125 cc specials.

Vertier voor jong en oud

Speciaal voor de jongste toeschouwers is een speelhoek gecreeërd waar zij zich kunnen vermaken. Ook aan de oudere toeschouwers is gedacht. De live-band Bar en Booz zorgt in de feesttent op het terrein voor gezelligheid.

De entreeprijs is gewijzigd ten opzichte van vorige jaren, er is nu gratis entree tot 18 jaar vanaf 18 jaar is de entree € 15,-.