6 mei DLV District Midden


KNMV - 13 april, 2017

District Midden organiseert op zaterdag 6 mei haar jaarlijkse DLV. Een jaarlijkse vergadering waarbij het bestuur van het district verantwoording aflegt over het jaar 2016. Ook wordt het jaarverslag ter goedkeuring aangeboden. Dit is ook het moment dat je als lid van de KNMV in gesprek kunt komen met het districtsbestuur: wat kunnen wij voor jou doen om het motorrijden nog beter en leuker te maken?

Tevens is dit het moment dat we nieuwe bestuursleden voordragen. Robert Veerman wordt voorgedragen als opvolger van Arjan Mak, die vorige jaar na vele jaren dienst in het bestuur is gestopt als voorzitter.

Dit jaar is de opzet van de DLV wat anders: we houden het inhoudelijk heel kort. We bieden voor de vergadering een lekkere lunch aan en na de vergadering is er nog tijd om met een drankje nog informeel na te praten. Minder vergaderen, meer tijd voor informele gesprekken dus. En, voor wie zin heeft om de vergadering te combineren met een mooie rit, zetten we enkele mooie tochten uit naar Eemnes.

Meld je aan via de mail: harry.sonderwal@hetnet.nl of door je aan te melden op onze Facebookpagina.

Datum en tijdstip: Zaterdag 6 mei van 12:30 tot 15:30 uur
Locatie: De Hilt Sport en Ontmoeting
Adres: Hasselaarlaan 1c, 3755 AV Eemnes