Veilig nazomeren met onze VRO’s


KNMV - 02 september, 2016

De Indian Summer staat voor de deur, afgelopen jaren konden we in september en oktober nog lekker lang doorrijden. De herfst brengt natuurlijk wel wat risico’s met zich mee, bladeren in de bocht, laagstaande zon, iedereen herkent dat. Tijdens een VRO cursus leer je hoe je gevaarlijke situaties in het verkeer de baas blijft. Goed nieuws, we hebben de komende maanden nog een aantal plekken vrij bij de diverse VRO’s!

VRO Risico in Friesland en Drenthe

In Drenthe en Friesland worden tussen 12 september en 28 oktober nog een aantal leuke VRO Risico trainingen gegeven. De VRO Risico is een theoretische en praktische training die ingaat op de knelpunten die vaak de oorzaak van een motorongeval zijn.

Vanwege het succes van deze training mogen inwoners van Friesland en inwoners van Zuidoost- en Zuidwest-Drenthe gebruik maken van een aantrekkelijke korting. Dankzij een provinciale subsidie betalen zij in plaats van € 225,- slechts € 50,-. Bovendien levert deelname bij diverse verzekeringsmaatschappijen nog eens premiekorting op!

VRO Op Maat en Expert

Voor de VRO Op Maat en de VRO Expert zijn nog een aantal data beschikbaar. De VRO Op Maat is de basis om handiger te worden met je eigen motor, de VRO Expert gaat een stap verder om jouw veiligheid in het verkeer te verbeteren. Beide trainingen worden gegeven op onze locatie in Lelystad: het oefencentrum van de Politieacademie.

Er zijn nog plekken vrij voor de VRO Op Maat op zondag 25 september en op zaterdag 8 oktober. Voor de VRO Expert zijn nog plaatsen beschikbaar voor de training van zaterdag 1 oktober.

Hieronder vind je meer informatie over de inhoud van de cursussen:

VRO Op Maat

VRO Expert