KNMV Businessclub partner van Against Cancer


KNMV - 21 september, 2016

Vanaf 17 september is de KNMV Businessclub officieel partner van ‘Racing Against Cancer’.

Tijdens de uitzwaaidag van het Nederlandse team voor de MX of Nations op Motorsportpark Gelderland Midden, doneert de KNMV Businessclub een eenmalig bedrag van € 2.000,-. Met deze bijdrage kan een heel gezin waarvan een kind getroffen is door kanker met de stichting op vakantie. Daarnaast stelt de KNMV regelmatig entreekaarten beschikbaar voor motorevents. De KNMV heeft ter gelegenheid van de Uitzwaaidag samen met Veenman, Bovemij, KNMV Verzekeringen en Kröller Boom shirts laten maken voor de 85cc coureurs. 

“Against Cancer profileert zich al enige jaren in de wegrace onder de naam “Racing Against Cancer” en wij willen als KNMV graag bijdragen aan de zichtbaarheid van deze stichting“, aldus directeur Patrice Assendelft.

Ook voorzitter van Against Cancer Patrick Boxem is blij met de samenwerking. “Al meer dan 12 jaar organiseren wij diverse evenementen waar we ernstig zieke kinderen trakteren op VIP-uitjes naar auto- en motorraces. We zijn bijzonder blij de KNMV Businessclub als partner te mogen verwelkomen. Met hun steun kunnen we nog vaker een glimlach geven aan een kind in zijn race tegen kanker. ”

De stichting Against Cancer organiseert jaarlijks een aantal grote evenementen voor gezinnen waarvan een kind getroffen is door kanker. Op deze dagen worden ook de ouders, de broertjes en zusjes in het zonnetje gezet. Een van die events is de Circuitdag Against Cancer, waarbij diverse auto- en motorcoureurs kinderen meenemen voor een ronde over het TT Circuit in Assen. De stichting bestaat uit een team van louter vrijwilligers.