Grip 23 voor alle soorten motorrijders!


KNMV - 13 september, 2016

Je bent jong en je begint onderaan: een jeugdig KNMV-lid met een lichte motorfiets siert de cover van Grip nr. 23 die eind deze week bij de leden in de brievenbus wordt geschoven.

In het ledenmagazine laat de nieuwe voorzitter Jan Wilms zijn licht schijnen over de toekomst van de motorbond. Exclusief voor Grip maakten Rick Nieman en Sacha de Boer een reisreportage door het zuiden van de USA. Maar wie het in de herfst dichter bij huis zoekt krijgt vijf favoriete toerweggetjes in eigen land voorgeschoteld.

De ‘hogeschool van de motorsport’ wordt bezocht door trialiste Chantal de Raaff en twee vrijwilligers vertellen waarom een offroadrit een motorfeest is. Naast de vaste rubrieken met eigen foto’s van lezers, ‘Onze Club en ‘Het moment van’, delen drie cursisten hun VRO-ervaringen. Verder duiken we in de geschiedenis van het jaar 1961, o.a. met een bijzondere zijspanposter.

Tenslotte is er een hele bijzondere hoofdprijs te winnen die beschikbaar werd gesteld door drievoudig MX2-wereldkampioen Jeffrey Herlings. Voor wie daarnaast grijpt worden meerdere accudruppelladers en mooie sjaaltjes verloot. Aanleiding genoeg om de nieuwe Grip open te slaan!