Gelimiteerd aantal startplekken daglicentie bij EK Enduro


KNMV - 11 oktober, 2016

Tijdens het EK Enduro op 28 en 29 oktober in Harfsen wordt ook het ONK Enduro verreden. In overleg met organisator MC Hamac laten we daarvoor een gelimiteerd aantal daglicenties toe. Zij zullen net als de nationalen twee rondes van 90 kilometer rijden met daarin vier proeven per ronde.

De startplaatsen worden toegekend op basis van volledige inschrijving, dus inclusief betaling. Kosten bedragen € 75,- over de twee dagen (kunt alleen voor twee dagen inschrijven). Inschrijven kan nog tot 20 oktober via deze link.

Let op! De daglicenties moet je voorafgaand via Mijn KNMV aanvragen, dit kan dus niet op de dag zelf bij club. Denk er hierbij om dat je zowel een dagpas voor 28 als een voor 29 oktober aanvraagt. Je hebt dus twee dagpassen nodig. Ook kun je gebruik maken van de “knipjes”-regeling van je offroad-licentie, deelname aan de EK betekent een knipje per dag.

De daglicentiehouders zullen op donderdag 27 oktober tussen 09:00 en 18:15 de motor moeten inleveren en laten keuren. Bij de administratieve controle ontvangt men de rijnummers die op een deugdelijke manier op de motor moeten worden aangebracht.

Maak gebruik van deze unieke kans om een EK Enduro mee te maken. Alleen voor de snelle beslissers, dus snel inschrijven en betalen!

Het aanvullend reglement voor het ONK Enduro vind je hier.