ARNHEM SUPERCROSS … here we come!


KNMV - 10 oktober, 2016

Als KNMV-lid krijg je korting op het Europese Supercross spektakel van het jaar. Op 22 oktober gaan Tim Gajser, Malcolm J. Stewart, Justin Bogle en Romain Febvre in het Gelredome de strijd aan om de titel ‘King of Arnhem’.

Internationale toppers

Kort nadat de eerste Amerikaanse coureurs hadden toegezegd de strijd aan te willen gaan met de Europese top volgde het antwoord van MXGP-Wereldkampioen Tim Gajser. Gajser (HRC Gariboldi Racing) komt op 22 oktober naar de Gelredome om te laten zien dat hij de beste is.

De regerend MXGP-wereldkampioen moet dan afrekenen met de kersverse kampioen van de East Coast 2016 AMA SX250, Malcom J. Stewart (GEICO Honda), Justin Bogle en de MXGP-wereldkampioen van 2015, Romain Fevre (Yamaha Factory Racing). Tegelijkertijd zal regerend Europees kampioen Supercross, Nick Kouwenberg, zijn uiterste best doen om zijn titel te prolongeren. Dat worden bikkelharde gevechten!

In totaal hebben zich al meer dan 80 rijders uit 15 landen ingeschreven. Onder de ingeschreven coureurs zijn meer dan twintig Nederlanders en een tiental Amerikanen die in vier klassen uitkomen:  Supercross (450cc), SX250, SX125 en SX85. Op www.arnhemsupercross.com vind je de volledige Entry List. Rijders kunnen zich via de website nog steeds inschrijven voor de Arnhem Supercross.

KNMV-leden 15% korting op entreekaarten

Off Road Pro Racing en de KNMV brengen samen het Europese Supercrosskampioenschap in Arnhem tot stand. Ben je KNMV-lid? Maak dan gebruik van de ledenkorting voor uw bezoek aan de Supercross Arnhem in het Gelredome op zaterdag 22 oktober.

KNMV-leden krijgen 15% korting op de entreekaarten:

Stuur een mail naar sxarnhem@knmv.nl, geef je KNMV-lidmaatschapnummer door en na controle ontvang je de kortingscode. Koop je het kaartje aan de kassa, laat dan je KNMV-lidmaatschapkaart zien en pak direct die korting.

Prijzen

Ticket volwassenen: Vanaf €32,90
Ticket kinderen (6-16 jaar): vanaf €22,30 (al 20% korting)
Ticket kinderen (0-5 jaar) (voor alle zitplaatsen): €12,60

Info & Tickets: www.arnhemsupercross.com

Circuit

{Script block}

Hoewel er al veel rijders uit Europa en de rest van de wereld zijn ingeschreven is de deelnemerslijst nog niet compleet. De krachtmeting op de ‘Amerikaanse baan’ van het Gelredome in Arnhem is een grote attractie voor zowel de vaste supercrossrijders als deelnemers aan de traditionele motorcross. Twintig rijders staan straks aan het starthek van een circuit dat is opgebouwd met alle typische kenmerken van een Amerikaanse Supercross: het wordt dus een spectaculaire strijd om de Europese titel!

STAY TUNED

Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram en Youtube.