Samenwerking KNMV en MyRouteApp B.V.


KNMV - 10 november, 2016

Lekker toeren met de motor, over de mooiste wegen, met veel bochten en het meest indrukwekkende uitzicht. De ideale route, dat is waar iedere motorrijder naar op zoek is. De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) helpt haar leden op weg en gaat samenwerken met MyRouteApp B.V..

Ideale motorroute

MyRoute-app is een alles-in-een routeplatform met een website voor computers, tablets en een ondersteunende app voor iOS en Android smartphones.

Stel je ideale route samen met MyRoute-app. Maak gebruik van meerdere kaarten (bijvoorbeeld TomTom, Garmin en Google Maps) en combineer deze tot jouw gewenste route. Het voordeel van MyRoute-app is dat je kaart specifieke functionaliteiten combineert, zoals onverharde wegen vermijden, groene weggetjes, kronkelige wegen en routepunten uitbreiden. De gecombineerde routecalculatie van onder andere TomTom en Garmin kun je in één kaart met elkaar vergelijken.

Gezellig met vrienden rijden? Goed plan! Met MyRoute-app maakt het niet uit dat jullie verschillende navigatiesystemen gebruiken. MyRoute-app werkt met allerlei devices, dus upload dezelfde route naar al je vrienden.

Deel je routes en tracks

Je kunt routes en tracks zowel openbaar als privé zetten. Met de app kun je foto’s en tekst toevoegen aan de opgenomen track. Via de trackbibliotheek heb je toegang tot duizenden gereden tracks, met tekst en foto’s, van gebruikers over de hele wereld. Deze tracks kun je overnemen, gebruiken als route, bewerken en exporteren naar je eigen GPS. En je routes staan direct automatisch in je eigen online routearchief!

Met MyRoute-app kun ook je vrienden zoeken en uitnodigen, groepen aanmaken, evenementen aanmaken, en reageren op gereden tracks van anderen. Een sociale community van motorrijders. De KNMV start binnen het MyRoute-app platform een community, waar motorrijders van elkaars mooiste routes kunnen genieten.

KNMV ledenactie MyRoute-app

Als KNMV lid krijg je MyRoute-app Gold twee maanden gratis en 25% korting op MyRoute-app Gold 1 jaar of MyRoute-app Gold Lifetime. Klik hier voor meer informatie over de KNMV Ledenactie MyRoute-app en bezoek www.myrouteapp.com voor meer informatie over MyRoute-app.

Word deel van de KNMV community en rijd met MyRoute-app de mooiste routes.