Première van Living for the Weekend


KNMV - 07 november, 2016

Vanavond, op maandag 7 november om 20.00 uur, gaat de film Living fort he Weekend – The Exceptional Six wereldwijd in première.

In de film worden Stefan Everts, Romain Febvre, Shaun Simpson, Adam Cianciarulo en Max Nagl in beeld gebracht, aangevuld met prachtige actiebeelden van Nederlandse zijde met Team Bax (Zijspan) en Nick Kouwenberg op een Honda 125cc.

Tot slot is ook de Amerikaan Malcolm Stewart een van de hoofdpersonen. Afgelopen seizoen werd hij kampioen in de Supercross East-Coast Lites categorie. Hij kende een bewogen Supercross seizoen waarin hij de raad van zijn broer, James Stewart jr. hard nodig had. Diezelfde James Stewart lag op zijn beurt weer onder vuur door critici die de veelvuldig kampioen afschreven. Iets waar Malcolm veel moeite mee heeft gehad. Hij vertelt over deze vorm van haat welke gepaard gaat met racisme en afgunst in de nieuwe Living for the Weekend film.

Bioscopen Nederland

Ook in Nederland is de film in diverse bioscopen te zien. VUE Cinemas heeft voor de steden Eindhoven, Vlaardingen, Deventer, Hoogeveen, Nijmegen, Amersfoort en Purmerend de capaciteit vergroot zodat alle crossfans deze niet te missen film kunnen bijwonen. Tickets: www.livingfortheweekend.mx