Offroadritten in Zelhem en Varsseveld


KNMV - 11 november, 2016

Dit weekend is het weer volop genieten voor de offroad-liefhebber. Op zaterdag wordt in Zelhem de 38e Jan van Beekrit georganiseerd. Zowel deelnemers aan het ONK Enduro als offroadrijders mogen daar hun hart ophalen. Zondag wordt in Varsseveld een offroadrit georganiseerd.

Jan van Beekrit in Zelhem

Om deel te nemen aan de offroad in Zelhem kun je je inschrijven tussen 11:00 uur en 13:00 uur in de tent bij het clubhuis van de ZAMC aan de Korenweg 4 in Zelhem. Deelnemers kunnen de volledige enduro-route van 60 kilometer inclusief de ONK-proeven rijden.

Kijk voor meer informatie op www.janvanbeekrit.nl/ 

Offroadrit Varsseveld

Diegene die op zondag in Varsseveld op de motor willen stappen mogen zich tussen 9:00 uur en 12:00 uur melden bij café ‘De Radstake’ aan de Twenteroute 8 in Heelweg/Varsseveld. De lengte van de route is ruim 65 kilometer, nagenoeg alles gaat over onverhard terrein, veel bospaden, weilanden, maislanden en zandwegen en aan het eind van de rit de mogelijkheid om de crossbaan zelf te rijden.

Kijk voor meer informatie op de website van VAMAC Varsseveld.

Dagpas en offroad licentie

Om deel te nemen aan deze ritten is een KNMV-licentie of dagpas verplicht. Je kunt een licentie of dagpas aanvragen via Mijn KNMV. Heb je een dagpas en verwacht je dit jaar nog meerdere ritten te maken, dan kun je via dezelfde link een jaarlicentie aanvragen.