Offroad ritten in Hengelo en Eindhoven


KNMV - 23 november, 2016

Voor aankomend weekend luidt de weerverwachting: frisse ochtend (3 graden) maar oplopend naar 8 graden met enige bewolking en af en toe een zonnetje. Kortom: offroadweer om het warm van te krijgen! Dat treft, dit weekend staan op twee locaties geweldige ritten gepland.

Zaterdag 26 november – Eindhoven

Op zaterdag 26 november organiseert MAC Veldhoven hun offroadrit vanaf circuit De Landsard in Eindhoven. Deze offroadrit zou in eerste instantie op 20 november plaatsvinden, maar werd afgelast omdat onvoldoende route uitgezet kon worden door de slechte weersomstandigheden.

Dankzij medewerking van diverse partijen lukt het MAC Veldhoven om alsnog op 26 november de offroadrit voor KNMV licentiehouders te organiseren. Vanaf 09.00 uur kan er ingeschreven worden, de route gaat om 10.00 uur open.

Zondag 27 november – Hengelo Gld.

Traditiegetrouw organiseert HAMOVE eind november hun offroadrit en zondag 27 november is het weer zover! Vanaf “De Mölle” aan de Varsselring zal gestart worden; die dag is het “noppendag” in plaats van ‘slicks dag”. HAMOVE weet er altijd weer een mooie route van te maken en na terugkomst is er voor iedereen nog plezier en vertier om na te genieten. Vanaf 08.30 uur kan er ingeschreven worden, de route gaat om 10.00 uur open.

Dagpas en offroad licentie

Om deel te nemen aan deze ritten is een KNMV Offroad-licentie, Enduro-licentie of Offroad-dagpas verplicht. Je kunt een licentie of dagpas aanvragen via Mijn KNMV