KNMV Reizen 2017 bekend


KNMV - 30 november, 2016

Vanaf vandaag is het complete KNMV reisaanbod van 2017 bekend. Zin om komend jaar voor het eerst de heuvels in te trekken? Of ben je een doorgewinterde motorrijder die zin heeft in de 90 kilometer lange Transf?g?r??an? Voor iedereen hebben we een passende reis en zorgen we voor goede begeleiding.

Net als vorig jaar hebben de KNMV reisbegeleiders een gevarieerd programma opgesteld met korte vakanties naar bijvoorbeeld de Eifel of langere vakanties die je langs de Donau meenemen naar prachtige stuurwegen in Roemenië.

Een van de meest bijzondere reizen is de 7-daagse ‘Dirty Roads‘. Speciaal ontworpen voor de motorrijders die op zoek zijn naar een avontuur voor hun allroad motoren. De reis neemt je via onverharde wegen mee over bergkammen met prachtige uitzichten en een indrukwekkende geschiedenis.

De langste reis is eveneens een pareltje. Een 17-daagse vakantie die je meeneemt naar de Transf?g?r??an. Een 90 kilometer lange route door de Transsylvanische Alpen met eindeloze combinaties van bochten die je tot een hoogte van 2134 meter brengt. ‘The best driving experience in the world’ volgens Jeremy Clarkson.

Benieuwd naar het complete reisaanbod en de beschrijvingen van de motorvakanties? Je vindt ze hier