KNMV leden met korting naar de Motorbeurs Utrecht 2017


KNMV - 30 november, 2016

Van donderdag 23 t/m zondag 26 februari wordt de Jaarbeurs in Utrecht weer omgetoverd tot het kloppend motorhart van Nederland. Motorbeurs Utrecht, de grootste motorbeurs van Nederland, hier vind je alles voor de motorrijder. Van grote motorhandelaren, importeurs, reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur, gereedschap, kleding, accessoires, verzekeringen, cursussen en belangenverenigingen. Natuurlijk staat de KNMV er ook met een stand.

Met korting naar Motorbeurs Utrecht

Jouw KNMV-lidmaatschap levert voordeel op!

Online

Je kunt nu al online tickets kopen voor de Motorbeurs Utrecht. Regulieren tickets kosten online €14,00, maar KNMV-leden betalen slechts €13,00 via de online verkoop. Ga naar Mijn KNMV en daar vind je een link waarmee je de toegangskaarten met korting kunt bestellen. Door je kaartje online te bestellen hoef je straks niet meer in de rij te staan bij de kassa.

Let op, per bestelling (alle type kaarten) brengt de jaarbeurs éénmalig €1,00 transactiekosten in rekening. Per KNMV-ledenpas is het mogelijk om maximaal één kortingsticket te kopen.

Kassa

Aan de kassa krijg je als KNMV-lid op vertoon van je KNMV-ledenpas ook tijdens de Motorbeurs korting. Een dagkaart aan de kassa is €17,50, maar KNMV-leden betalen slechts €13,00 aan de kassa.

Let wel op, het is mogelijk dat er tijdens de Motorbeurs lange rijen staan bij de kassa.