Stichting Circuit Oldebroek klaar voor NK Jeugd en ONK Zijspan-Quads


KNMV - 16 maart, 2016

Nog voordat de benzinedampen goed en wel zijn opgetrokken, staan de vrijwilligers alweer op de baan om de laatste hand te leggen aan de opbouw van het circuit.

Een groepje vrijwilligers is druk in de weer met het aanbrengen van afzettingsmateriaal, terwijl anderen bezig zijn om spandoeken van sponsors op te hangen. Met nog enkele dagen te gaan tot de NK jeugd op zaterdag 19 maart is het meeste werk gedaan. De aanwezigheid van vrijwilligers blijkt ook nu weer van grote waarde.

Zaterdag 19 maart wordt er vanaf 09:00 uur getraind. Om 11:45 uur valt het starthek voor de eerste keer. Aan de start verschijnen de 50cc, 65cc kleine wielen, 85cc kleine wielen, 85cc grote wielen, 125cc en de clubklasse.

Vrijdagavond 25 maart wordt er tegenover het circuit een groot muziekfestijn georganiseerd. Sinds een aantal jaar maakt het muziekfestijn deel uit van de festiviteiten rond de motorsportwedstrijden. Vanaf 20:00 uur kan men terecht in de feesttent voor een gezellige avond met Nederlandstalige muziek.

Zaterdag 26 maart vindt het hoofdprogramma plaats. De ONK Zijspancross en Quads staan altijd garant voor spektakel. In de zijspanklasse wordt een sterk, internationaal deelnemersveld verwacht.
Vanaf 09:00 uur wordt er getraind en vanaf het middaguur zal er gestreden worden om de punten voor het Open Nederlands Kampioenschap.

Bron: www.stichtingcircuitoldebroek.nl