Eerste Dagpas voor offroad Ruinen is aangevraagd!


KNMV - 03 maart, 2016

Voor 2016 zijn inmiddels al diverse Dagpassen voor offroadritten aangevraagd. Dagpassen zijn een handig alternatief voor een Startlicentie, als je maar één of twee keer per jaar wilt deelnemen aan een rit. Een offroad Startlicentie voor slechts € 136,- is namelijk al snel voordeliger wanneer je vaker gaat deelnemen.
De eerste persoon die een Dagpas, voor de offroadrit in Ruinen volgende week, besteld heeft is Erwin Bakelaar uit Ouddorp.

Erwin Bakelaar rijdt doordeweeks rond op een Yamaha FZR1000, maar zo’n 10 à 15 keer per jaar pakt hij z’n Honda CR500 erbij en geniet Erwin van enduro- en offroadritten. Dat wil hij dit jaar dus ook weer doen.
Omdat Erwin dacht dat voor het verkrijgen van een KNMV-licentie standaard een SMA-keuring benodigd was, koos hij voor de rit in Ruinen voor een Dagpas. Echter, een SMA-keuring is niet benodigd voor een Offroad Startlicentie. Wil je dus offroad rijden, dan is de keuring helemaal niet nodig!

Omdat Erwin Bakelaar voor de offroadrit in Ruinen dit jaar als eerste een Dagpas heeft aangevraagd, willen we hem belonen met een licentie voor heel het jaar. “Ja joh? Helemaal geweldig!”, reageerde Erwin verrast.

Wij wensen hem veel motorrij- en sportplezier in 2016!