Boek nu nog je motorreis naar IJsland of Schotland!


KNMV - 04 maart, 2016

De inschrijftermijn voor de reizen in mei/juni verloopt binnenkort.
Wil je nog aanhaken, boek dan snel jouw droomreis!

Wat dacht je bijvoorbeeld van IJsland en de Faroereilanden? Het land staat bekend om zijn verbluffende grillige natuur met spuitende geisers, diepe fjorden, heuvelachtig landschap met gletsjers en de meest Noordelijke hoofdstad ter wereld. Dit is een reis die je niet snel zal vergeten! Je hebt nog tot 11 maart om deze reis te boeken!

Eind mei vertrekt ook de reis richting Schotland. Toeren door Schotland: wie het gedaan heeft kan zijn enthousiasme niet verbergen, wie het nog niet gedaan heeft, droomt ervan. Meren waarin het formidabele landschap spiegelt, de geurende bossen, de afwisseling; een zinnenprikkelende ervaring!

Wat jou zoal te wachten staat als je deelneemt aan deze mooie reis? Zodra je het links rijden onder de knie hebt, kan het genieten volop beginnen. Zo pakken we onder andere op de route de prachtige Moffat Water Valley mee en genieten we van het uitzicht op de Forth Bridge, die pas geleden aan de werelderfgoedlijst van de UNESCO is toegevoegd.
Later op de route kijken we uit over Loch Tummel, wat volgens velen het mooiste uitzicht van Schotland is. Op de terugweg werpen we natuurlijk ook nog even een blik op Eilean Donan Castle, het bekendste kasteel van Schotland.

Heb jij inmiddels ook zo’n zin in deze mooie reis gekregen? Boek dan nu snel jouw droomreis naar Schotland!
Tot ziens eind mei!