Wijziging programma finale DMoM Halle


KNMV - 22 juni, 2016

Recentelijk is de KNMV door HALMAC Halle geïnformeerd dat zij problemen ondervinden met hun gemeentelijke vergunning. Deze problemen zijn van dien aard dat de club absoluut niet buiten de gestelde rijtijden in deze vergunning kan organiseren. De beschikbare tijden zijn dermate krap dat er geen ruimte is voor het draaien van een standaard wedstrijdprogramma Dutch Masters of Motocross.

Ondanks verwoede pogingen om voor dit specifieke evenement van de gemeente ontheffing te krijgen moeten we helaas concluderen dat deze ontheffing er niet zal komen.

De KNMV heeft gekeken naar alle mogelijke opties om het evenement toch door te laten gaan en de enige mogelijkheid is om een klasse minder in te delen op deze wedstrijd. Wij vinden het daarom heel spijtig om te moeten mededelen dat besloten is om de 85cc klasse niet in te delen op de finale wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross in Halle. Dit betekent dat deze klasse haar laatste Dutch Masters of Motocross wedstrijd zal rijden op 3 juli aanstaande in Emmen.

Om de KNMV licentiehouders toch een wedstrijd te kunnen bieden in het weekend van 9 en 10 juli is besloten om de NK 85cc GW toe te voegen aan de NK Motocross wedstrijd van 9 juli in Eersel.

Klik hier voor het aanvullend reglement, het tijdschema en de circuittekening. Hier vind je de deelnemerslijsten van de 125cc, MX2  en de MX1 voor de Dutch Masters of Motocross.