RBKO binnen twee uur uitverkocht


KNMV - 04 juni, 2016

De 1000 startplekken voor Red Bull Knock Out zijn zaterdag binnen twee uur uitverkocht.
Net als vorig jaar zaten de motocrossers klaar om hun plek aan het starthek veilig te stellen.

Vanaf 10.00 uur konden motocrossers uit binnen- en buitenland zich inschrijven voor de zwaarste strandrace ter wereld en binnen twee uur waren alle startplekken vergeven. Op zaterdag 19 november gaan 1000 amateur- en professionele motocrossers op het strand van Den Haag (Scheveningen) weer het gevecht aan met het mulle zand, het opkomend tij en met zichzelf. 

Red Bull Knock Out is dit jaar één racedag: met kwalificaties én de finale op zaterdag maar er wordt wel weer een volledig weekend georganiseerd. De deelnemers overnachten bij Duinrell in Wassenaar. De technische keuring van de motoren vindt op vrijdag plaats. Zaterdag wordt er een volledige dag gecrosst. En na de zware racedag is er de mogelijkheid om nog een nacht te blijven en op zondag rustig bij te komen in Den Haag. 

Red Bull Knock Out is loodzwaar voor deelnemers en een motocross spektakel voor bezoekers. Vorig jaar trotseerden ruim 70.000 mensen de herfstige storm en zagen zij de 22-jarige Belg Axel van der Sande verrassend winnen. 

Live op Red Bull TV

Red Bull Knock Out wordt ook dit jaar wereldwijd live uitgezonden op Red Bull TV. 

Meer informatie over het raceformat en de track wordt later bekendgemaakt op www.redbullknockout.nl.