Motortraining Vertrouwen Na Ongeval (VNO)


KNMV - 13 juni, 2016

Ben je als motorrijder betrokken geraakt bij een ongeval en vind je het lastig om na deze ingrijpende gebeurtenis op te stappen en onbevangen aan het verkeer deel te nemen? Dan is de motortraining Vertrouwen Na Ongeval (VNO) iets voor jou!

In de afhandeling van een ongeval wordt vaak alleen gedacht aan schade aan de motor of directe letselschade. Maar welke impact heeft deze gebeurtenis op je zelfvertrouwen gehad? Steeds vaker worden ook de immateriële kosten voor begeleiding om weer veilig en plezierig aan het verkeer deel te kunnen nemen op de tegenpartij verhaald. De  verzekeringsmaatschappij of een letselschade expert kan je daarbij helpen.

Voor de heropstap is de KNMV in deze situatie de deskundige tweewieler specialist die jou kan helpen. Wij beschikken over een groep zeer ervaren en speciaal opgeleide begeleiders. Motorrijders in hart en ziel die zich volledig in jouw uitdaging kunnen inleven.

Zij geven je niet opnieuw rijles, maar willen je vooral ondersteunen in het bereiken van je persoonlijke doel: vrijheid en onafhankelijkheid op de motor!

Om jouw belemmeringen een halt toe te roepen en je angst beheersbaar te maken, heeft de KNMV een methode ontwikkeld die op jouw persoonlijke omstandigheden kan worden aangepast. De begeleiding start daarom altijd bij jou thuis aan de (zogenaamde) keukentafel. Onder het genot van een kop koffie bespreken we je situatie en maken we helder wat jouw ideale te bereiken doel is. Naar aanleiding van dit gesprek wordt er een plan van aanpak gemaakt en gaan we samen met jou aan de slag om hindernissen te overwinnen.

Locatie training: Bij jou thuis of op een andere gewenste locatie.
Prijs: Afhankelijk van plan van aanpak en/of eventueel in overleg met je verzekeringsmaatschappij. 

Je kunt contact opnemen met de KNMV, afdeling Rijopleidingen: opleidingen@knmv.nl of via 026-3528510.