Grip volgt amateursporters


KNMV - 13 juni, 2016

Onder de noemer ‘Dagboek van een hobbysporter’ gaat Grip nr. 23, die eind deze week verschijnt, van start met een nieuwe rubriek.

Het gaat hierbij over pure amateursporters en de eerste reportage in deze serie is getiteld ‘Dagboek van een hobbyracer’. De hoofdpersoon is wegracecoureur Danny van der Sluis die zijn beste beentje voorzet in de NK SuperCup 600. Je hoeft geen Rossi, Márquez of Lorenzo te heten om de kick van motorracen te voelen. Hoeveel plezier en voldoening Danny uit zijn sport haalt komt naar voren als hij een dag lang wordt gevolgd door een fotograaf, van ontbijt tot prijsuitreiking.

Danny is een van de duizenden motorsporters in Nederland die alles voor zijn sport over heeft. Hij laat zien hoe mooi het is om te racen en wat daar allemaal bij komt kijken. Het KNMV-ledenmagazine Grip zal voorlopig in iedere uitgave een andere tak van motorsport middels een enthousiaste deelnemer voor het voetlicht brengen. Van fanatiekelingen tot levensgenieters, van beginnelingen tot podiumkandidaten.