BMW Motorrad Quest


KNMV - 01 juni, 2016

Van mei tot en met september kun je élke maand een nieuwe BMW helm, motorlaarzen, handschoenen óf items uit de BMW Style collectie winnen. Daarvoor hebben we leuke speurtochten uitgezet, door heel Nederland. En iedereen kan meedoen!

Iedere 1e dag van de maand wordt de route bekend gemaakt op www.bmw-motorrad.nl/quest. Je kan deze route met aanwijzingen de hele maand downloaden. Je gaat op zoek naar letters. Aan het einde van de maand wordt de download gesloten en kun je de oplossing niet meer indienen. Wel wordt de route voor de volgende maand zichtbaar. Je hebt dus een maand lang de tijd om de route te rijden en de letters te vinden.

Per route kun je de oplossing ingeven op www.bmw-motorrad.nl/quest. Ook kun je per route één foto inzenden. Elke juiste letter en een geüploade foto leveren een punt op. Na iedere maand worden de winnaars bekend gemaakt via onze website en Facebookpagina. Er wordt ook persoonlijk contact opgenomen met de winnaars.

Inschrijven kan nog t/m september 2016. Aan het eind van het seizoen maak je ook nog kans op een knaller van een hoofdprijs: een compleet verzorgde reis voor twee personen naar de BMW fabriek in Berlijn op een BMW motorfiets naar keuze. Daar kun je met eigen ogen zien met hoeveel liefde en vakmanschap er bij BMW motorfietsen worden gebouwd. 

Hier vind je meer info over de speurtocht.