Paulin, Nagl, Charlier en Jonass als extra rijders bij de Dutch Masters in Halle


KNMV - 05 juli, 2016

Op zondag 10 juli 2016 zal de laatste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Halle een echte klapper gaan worden.
Naast het vaste deelnemersveld komen ook Gautier Paulin, Max Nagl en Christophe Charlier naar Halle om van start te gaan in de MX1 klasse.

Paulin zal zijn teammaat Evgeny Bobryshev komen versterken en het opnemen tegen de strijdende Nederlander, Glenn Coldenhoff. Paulin begint de goede vorm weer te pakken te krijgen en stond na zijn blessure van eerder dit jaar in de Grand Prix’s van Spanje en Mantova al op het podium in de sterke MXGP klasse.
 
Niet alleen Paulin komt naar Halle maar ook de snelle Duitser Max Nagl en zijn teammaat Christophe Charlier. Beiden komen uit voor Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, waar Formule 1 rijder Kimi Raikkonen de teameigenaar is. Nagl weet de weg in het zand en dit zorgt ervoor dat we een hele interessante MX1 klasse gaan krijgen waarvan de winnaar op voorhand niet te voorspellen is.
 
De MX2 klasse is normaal al super sterk maar voor Halle kunnen we hier ook de naam van Pauls Jonass nog eens aan toevoegen. Jonass komt uit voor het Red Bull KTM Factory team en is de teammaat van Jeffrey Herlings en Davy Pootjes. Jonass werd vorig jaar tweede in het wereldkampioenschap MX2 en staat op dit moment derde. Na een afwezigheid van twee wedstrijden zal ook Petar Petrov weer aan de start staan in Halle. De Monster Energy Kawasaki-rijder kampte de afgelopen paar weken met verschillende blessures maar is hier nu weer goed van hersteld en zal in Halle alles in het werk stellen om het tot op het podium te schoppen.
 
Met dit sterke internationale deelnemersveld mogen we stellen dat de laatste wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross een mini Grand Prix gaat worden!
 
Voor meer informatie over de Dutch Masters of Motocross in Halle kunt u kijken op http://www.halmac.nl of www.dutchmastersofmotocross.com.