Twin Air en TMV steunen Dutch Masters of Motocross


KNMV - 27 januari, 2016

De Dutch Masters of Motocross kan dit jaar op de steun rekenen van Twin Air en TMV. Er stroomt duidelijk crossbloed door de aderen van de werknemers van Twin Air en TMV, want al jarenlang vervullen zij een belangrijke rol in de motorcrosswereld. Niet alleen op nationaal, maar ook op internationaal niveau staan beide bedrijven zeer hoog aangeschreven.

De eerste contacten werden begin vorig jaar al gelegd. Gedurende het jaar werden de ideeën verder uitgewerkt en in december werden de plannen vol overtuiging gepresenteerd. Beide bedrijven maken hoofdzakelijk promotie op WK niveau maar na het zien van de plannen wilden ze graag hun steentje bijdragen om de Nederlandse competitie sterker te maken.
 
Commentaar promotor Dutch Masters of Motocross, Arno van den Brink: “We hebben bedrijven als Twin Air en TMV nodig om de competitie verder te kunnen laten groeien. We weten waar we heen willen, maar dit gaat niet zonder de steun van o.a. deze bedrijven. Het is zoals KNMV voorzitter Henri Sanderman altijd zegt tijdens vergaderingen: ‘samen vechten, samen oogsten’. We zijn allemaal motorsportliefhebbers die het liefst zoveel mogelijk mooie wedstrijden zien. We moeten het samen doen en daarom zijn we Twin Air en TMV erg dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen.”
 
De eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross wordt op 13 maart verreden in Axel. Voor meer informatie kunt u kijken op www.dutchmastersofmotocross.com
 
Voor meer informatie over Twin Air kunt u kijken op www.twinair.com.
Voor meer informatie over TMV kunt u kijken op www.tmv.nl.  

Bron: Motocrossplanet.nl