Handelaarteam competitie ONK Enduro


KNMV - 14 januari, 2016

Onlangs is het KNMV Enduro Reglement 2016 bekend gemaakt en hierin is een nieuwe teamcompetitie opgenomen, namelijk het ‘Handelaarteam’.

De reden om dit te doen komt voort uit de ideeën die bij de KNMV Commissie OET zijn binnengekomen het afgelopen seizoen als aanvulling op de al bestaande Club- en Merkteam-competities. Het idee achter deze competitie is om niet alleen clubs en merken te betrekken bij het ONK enduro, maar ook alle motorbranche gerelateerde bedrijven de mogelijkheid te bieden om met een eigen team in het ONK enduro uit te komen.

Er zijn binnen de motorbranche vele verschillende soorten bedrijven die op deze manier ook in teamverband aan het ONK enduro deel kunnen nemen, denk bijvoorbeeld aan helmenfabrikanten, oliehandelaren, bandenleveranciers, motorbladen of misschien wel veringspecialisten. De lijst met gerelateerde ondernemingen is ontzettend groot en de KNMV hoopt dat vele bedrijven de uitdaging aan willen gaan om een team in te schrijven voor deze competitie. Het wordt helemaal leuk als er meerdere teams uit één afzonderlijke branche de strijd met elkaar aan gaan! Kortom, een nieuwe dimensie aan het deelnemen in teamverband aan de ONK enduro competitie.

De winnaar van de competitie zal met de teammanager en alle teamleden gehuldigd worden op het KNMV Motorsportgala, wat zeker een leuke bijkomstigheid is!

De opzet van de Handelaarteam-competitie is exact hetzelfde als voor die van het Club- en Merkteam. Om als Handelaarteam deel te kunnen nemen, dient deze vooraf aangemeld te worden. Dit kan door het invullen van het hiervoor bestemde aanmeldformulier, die te vinden is onder de documenten op de KNMV enduro pagina. Daar staan ook de aanmeldformulieren voor de Club- en Merkteam-competities.

Ben jij, of weet jij iemand, die geïnteresseerd is in het opzetten voor een team in één van deze teamcompetities? Stel je team samen en meld je aan! De eerste wedstrijd is al op 30 januari 2016 in Enter.