Terugblik MOTORbeurs 2016


KNMV - 21 februari, 2016

Van afgelopen donderdag tot en met vandaag heeft de MOTORbeurs 2016 plaatsgevonden in de Jaarbeurs in Utrecht.
Uiteraard was ook de KNMV actief aanwezig.
Wij kijken terug op een zeer geslaagd evenement!

De MOTORbeurs werd ook dit jaar weer druk bezocht. En niet in de laatste plaats door onze leden! Velen van hen hebben hun presentje, een nightvisionbril, opgehaald. Dit cadeau bleek een schot in de roos; wij hebben veel leuke, dankbare reacties teruggekregen. Naast de aanwezigheid van onze bestaande leden, hebben zich ook ruim 200 nieuwe leden aangemeld. Wij heten jullie nogmaals van harte welkom bij de KNMV!

De sfeer op de beurs was verder erg goed: het publiek was gemêleerd (man, vrouw, jong, oud), maar bij elke bezoeker was de passie voor de motor goed merkbaar! Voor iedereen was er dit jaar dan ook weer genoeg te doen. De één kwam vooral voor de aanwezigheid van bekende motorsporters, de ander voor de stunts en het spektakel, er waren er ook die juist voor de diversiteit aan kramen een bezoekje aan de beurs brachten en wederom schreef een groot aantal bezoekers zich in voor Try the Bike.

Wij hopen dat onder andere deze mensen volgend jaar weer naar de MOTORbeurs komen, het liefst dan mét motorrijbewijs. Want wat het grote aantal geparkeerde motors op de motorparkeerplaats betreft dit jaar, zo’n 3000: daar kunnen we volgend jaar makkelijk overheen, toch?!