MotoMe te zien op RTL7


KNMV - 11 februari, 2016

Het online motorprogramma MotoMe zal in 2016 tien keer bij RTL7 op televisie te zien zijn. De eerste uitzending van MotoMe vindt plaats op zondag 14 februari tussen 16:00 en 16:30 uur.

Vijf van de uitgezonden programma’s zullen nieuw zijn, de andere vijf worden als ‘Best of MotoMe’ aangekondigd en zijn samengesteld uit eerdere digitaal uitgezonden items. Oorzaak hiervan is dat MotoMe eens in de twee weken een nieuwe video publiceert, terwijl RTL7 elke week een programma uitzendt.

De online uitzendingen starten al op vrijdag 12 februari om 10:00 uur. De TV-programma’s op zondag zullen bijna identiek zijn aan de online programma’s. In totaal worden er 15 afleveringen getoond: in het voorjaar komen er acht online waarvan er vijf op TV verschijnen, in het najaar zijn zeven afleveringen te zien, die allemaal alleen online te bekijken zijn.

Presentatoren Joost Overzee en Bart Verhoeven reizen al sinds begin januari van de ene kant van wereld naar de andere om de eerste uitzendingen op tijd klaar te hebben. Zo zijn er in Amerika, Maleisië, Slovenië en uiteraard gewoon in Nederland beelden gemaakt die motorrijdend Nederland straks online en op televisie kan gaan bekijken.

Veel kijkplezier gewenst!