Kom naar de KNMV Toerhuldiging


KNMV - 03 februari, 2016

De KNMV Toerkalender staat vol met lokale toertochten. Dé manier om de omgeving te verkennen. Immers, de lokale clubs weten juist díe weggetjes te vinden die erg mooi zijn om te rijden.
Leden van de lokale clubs doen dit met regelmaat van de klok en verzamelen zo punten voor de KNMV Clubtoercompetitie.

Jaarlijks worden de drie hoogst geëindigde clubs in de KNMV Clubtoercompetitie dan ook gehuldigd. Daarnaast worden de binnenlandse en buitenlandse toergiganten in het zonnetje gezet als Toerridder en de internationale FIM Meritumhouders.

De huldiging vindt dit jaar plaats op zondag 28 februari in Cafe Restaurant de Cantine, Oostvaardersdijk 1-13, 8242 PA in Lelystad. De zaal is open vanaf 14.30 uur waarna om 15.00 uur het officiële deel zal beginnen.

Iedereen is welkom op deze huldiging. Graag vóór 25 februari 15.00 uur doorgeven aan Hermien de Vos (via 026-3528520 of h.devos@knmv.nl) dat je komt. Dit in verband met de catering.

Touring Passport

Ben je in het bezit van een Touring Passport en heb je voldoende punten vergaard om in aanmerking te komen voor een Toerridderschap? Stuur dan vóór 4 februari aanstaande je Touring Passport naar:

KNMV – afdeling Clubs en Reizen
Postbus 650
6800 AR ARNHEM

Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging om aanwezig te zijn tijdens de huldiging.