Gecertificeerde baancommissarissen Motocross in Zeeland


KNMV - 05 februari, 2016

Op donderdag 4 februari vond voor 2016 de eerste van zeven landelijke instructieavonden voor baancommissaris Motocross/Supermoto plaats, in het clubgebouw van St. RES Axel.
Wij zijn blij met de grote opkomst vanuit diverse Zeeuwse motocrossverenigingen. De zaal zat vol met enthousiaste mensen die het hart op de goede plek hebben zitten (lees: grote liefde voor de motocross dragen)!

KNMV wedstrijdleider Frank Rottier gaf door middel van een instructiepresentatie meer duidelijkheid over de rol als baancommissaris, waarbij er diverse praktische vragen uit de zaal gesteld werden. Aan het eind van de instructiepresentatie is een toets afgenomen om te controleren of de stof ook daadwerkelijk is blijven hangen.

Alle 45 deelnemers hebben de toets met gunstig gevolg gemaakt en zijn nu voor de komende drie jaar gecertificeerd baancommissaris Motocross/Supermoto.

Als presentje hebben ze een goodie bag overhandigd gekregen. Dit rugtasje zat vol met een veiligheidshesje, een setje Alpine oordoppen, een notitieblokje met potlood en een naslagwerk over de KNMV baancommissaris Motocross.

Rijden met deze baancommissarissen langs de Zeeuwse motocrosscircuits? Dat moet een veilige gedachte voor de sporters in de baan zijn, het komende motocrossseizoen!