Collega Hans wint mooie prijs!


KNMV - 03 februari, 2016

Met grote trots mogen wij het nieuws delen dat onze collega Hans van Loozenoord voor zijn artikel ‘Met de motor naar het slagveld’ de persprijs Wallonië van Het bureau voor Toerisme België voor Wallonië & Brussel gewonnen heeft!

Hans van Loozenoord is voor de KNMV onder andere verantwoordelijk voor de creatie van het ledenmagazine GRIP, de realisatie van de ‘Terugschakelen in de tijd’-video’s en het onderhouden van vele communicatiecontacten. In het prijswinnende artikel, uit de Moto73 van april/maart verleden jaar, beschrijft Hans de route die Napoleon door Wallonië naar zijn laatste slagveld voerde. Volgens de jury wist Hans met dit artikel zijn ervaringen beeldend op te tekenen, maar ook meevoelend stil te staan bij wat de legers destijds in die ‘hel op aarde’ van het slagveld meemaakten. Zijn verhaal geeft inspiratie om de route ook te gaan volgen.
 
Het bureau voor Toerisme België voor Wallonië & Brussel beloont sinds 1991 jaarlijks journalisten en/of programmamakers met persprijzen voor hun toeristische publicaties over België. De jury reikt een Persprijs Wallonië en een Persprijs Brussel uit. Het bureau voor Toerisme België voor Wallonië & Brussel is erg blij met de aandacht die, middels de mooie artikelen, gegeven is aan de bestemmingen Wallonië-Ardennen-Brussel.

De KNMV feliciteert Hans van harte met zijn prijs!
 
Bekijk nu het artikel waarmee Hans gewonnen heeft.