Kerstnummer van Grip is onderweg


KNMV - 16 december, 2016

Rond 20 december wordt de laatste Grip van 2016 bij de leden thuisbezorgd. In dit fraaie magazine passeren diverse hoogtepunten uit het afgelopen seizoen de revue, maar kijken we ook vooruit naar het nieuwe jaar.

Zo wordt het KNMV-reizenprogramma voor 2017 gepresenteerd; naar acht schitterende bestemmingen in Europa. Sacha de Boer en Rick Nieman zochten het iets verderop getuige het tweede deel van hun USA-toer.

We zagen dat de lancering van het MXGP Rookies-project en de opening van een nieuw Gelders MX-circuit mooi samenvielen en hoe afwisselend een dag in leven van baansporter Henry van der Steen kan zijn. Verder: wat hebben motorrijders met goede doelen? Er wordt nogal wat bij elkaar gereden op twee en drie wielen!

Naast een terugblik op het jaar 1970, met een schitterende poster van wegracer Cees van Dongen, zijn er de vaste rubrieken met veel wetenswaardigheden. Op de actiepagina vind je mooie prijzen, exclusief voor KNMV-leden, met daarbij het oranje TeamNL-shirt van Glenn Coldenhoff.