Nieuw! De KNMV MX-polis


KNMV - 05 april, 2016

Samen met de KNMV lanceert KNMV Verzekeringen de nieuwe KNMV MX-polis.
Exclusief voor licentiehouders van de KNMV is het vanaf 5 april mogelijk om hun crossmotor te verzekeren.

“Als motocross je passie is, dan weet je ook dat de aanschaf van een crossmotor prijzig is. Het is een kostbaar bezit en daar ben je heel zuinig op. Als je crossmotor bijvoorbeeld wordt gestolen dan is dat een hele teleurstelling. Helemaal als dit de hobby is van je kinderen. Gestolen motoren worden namelijk bijna nooit teruggevonden”, aldus productmanager en motorfanaat Peter Widmer.

KNMV en KNMV Verzekeringen hebben hier een oplossing voor gevonden: de KNMV MX-polis. Hiermee is de motor onder andere verzekerd tegen brand/diefstal op het huisadres en tijdens het vervoer van en naar het circuit. Deze verzekering is in nauwe samenwerking met de KNMV samengesteld. De kennis van de KNMV als belangenbehartiger en de expertise van KNMV Verzekeringen, resulteert deze uitstekende verzekering.

Samenwerking KNMV en Aon
De samenwerking tussen de KNMV en Aon, de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar ter wereld, gaat 70 jaar terug en met trots voeren wij de naam KNMV Verzekeringen. KNMV Verzekeringen zorgt voor uitstekende polisvoorwaarden en premies voor motorrijdend Nederland. Een betaalbare en goede verzekering voor iedereen die motorrijdt.

Meer weten?
Alle informatie en het aanvraagformulier vind je op de website van KNMV Verzekeringen.