Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl officieel partner van de KNMV


KNMV - 08 april, 2016

Sinds de week van 4 april 2016 is ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl officieel partner van de KNMV. De handtekeningen zijn gezet en het moment is daarmee officieel gemaakt.

Een langdurige samenwerking met de KNMV stond al langere tijd op de wensenlijst van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl.
Het online platform was al Platinum Business Partner van de KNMV en dit jaar werd aangeboden om hier een officieel partnerschap van te maken. De samenwerking biedt beide partijen de mogelijkheid om hun dienstverlening voor motorrijdend Nederland verder te verbreden.

Wat betekent de samenwerking voor ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl?
Kerim Gilbers, eigenaar en oprichter van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is trots op het partnerschap. “De samenwerking met de KNMV zien wij als een belangrijke stap in de groei van onze organisatie.” De KNMV heeft een groot netwerk en dat biedt kansen om motorrijders nog beter van dienst te kunnen zijn. Gilbers vervolgt: “Dankzij het partnerschap met de KNMV kunnen we meer motorrijders bereiken en tegelijkertijd biedt het kansen om het dealernetwerk verder uit te breiden. Dat is gunstig voor de mensen die op een eenvoudige, veilige en snelle manier hun motor willen verkopen.”

Het online platform fungeert als onafhankelijke bemiddelaar wanneer mensen hun motor willen verkopen aan een RDW-erkende dealer. De KNMV staat achter de formule van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl en moedigt met de samenwerking verdere ontwikkelingen aan.