Gezocht: sportcommissaris district Oost


KNMV - 22 september, 2015

Maak van je hobby je vrijwilligerswerk! KNMV district Oost is op zoek naar een sportcommissaris.

Guido Kasten over deze functie in district Oost: “Het allermooiste vind ik dat als het starthek valt iedereen zorgeloos kan genieten van zijn of haar sport. De KNMV en de crossclub/vereniging met vele vrijwilligers zorgen ervoor dat alles goed geregeld is.”

De sportcommissaris vormt de link voor het districtsbestuur naar de sportclubs en motorsporters in district Oost (Gelderland en Overijssel). De sportcommissaris is een KNMV-vrijwilliger die zich actief bezighoudt met en inzet voor de motorsport in het district maar mogelijk ook daarbuiten. De commissaris wordt officieel gekozen door de districtsleden en heeft daardoor mede de mogelijkheid tot inspraak en eigen inbreng ter bevordering van de motorsport, een belangrijke tak binnen de KNMV. Het is een zeer veelzijdige functie met veel eigen verantwoordelijkheid waarbij je al snel de bijzondere sport sfeer meemaakt en erbij kunt zijn als (jonge) motorsporters hun triomfen behalen en vieren.

Natuurlijk staat de sportcommissaris er niet alleen voor, het bestuur district Oost vormt één team en binnen dat team zijn twee sportcommissarissen die gezamenlijk optrekken en taken kunnen verdelen. De sportcommissaris heeft bovendien via het bondsbureau direct contact met het nationale en internationale sportorgaan van de KNMV.
 
Bekijk hier de functieomschrijving. Of vul direct het aanmeldformulier in.