Club gelast DMX Zuid-wedstrijd 27 september af


KNMV - 04 september, 2015

De organiserende club van de DMX Zuid-wedstrijd op 27 september, M.C. De Peelrijders, heeft aan KNMV District Zuid laten weten deze wedstrijd niet meer te kunnen organiseren.

In een brief geeft de club aan dat zij op 4 oktober een veteranenwedstrijd gepland hebben staan en niet twee zondagen achter elkaar een wedstrijd te kunnen regelen. Het bestuur laat weten niet voldoende mensen te kunnen mobiliseren zoals de EHBO, arts, baancommissarissen/vlaggers, jury, omroeper etcetera.

Daarnaast is de club van mening dat twee zondagen achter elkaar een wedstrijd organiseren “absoluut niet zal bijdragen om financieel iets over te kunnen houden voor onze club/vereniging. Wij moeten allerlei zaken regelen die de vereniging geld gaat kosten: huur parkeerplaats, huur frituurwagen, huur wc’s, kosten omroeper, dokter, EHBO enz., wij gaan die kosten er nooit uithalen.” Bovendien is er op 27 september ook nog een kermis in Weert en een zijspanwedstrijd in Lierop. M.C. de Peelrijders heeft daarop besloten zich te concentreren op de veteranenwedstrijd.