ASSEN HULDIGT WERELDKAMPIOENEN STREUER EN KOERTS


KNMV - 02 september, 2015

In het centrum van Assen worden wereldkampioenen zijspan Bennie Streuer en Geert Koerts komende vrijdagavond gehuldigd. Vanaf 20.00 uur wordt het kampioensduo in de schijnwerpers gezet op een speciaal podium in de Brinkstraat in Assen, tegenover Hotel de Jonge.

Diverse personen, waaronder wethouder Albert Smit van de Gemeente Assen en de voorzitter van de Motorclub Assen en Omstreken Henri Wolters, zullen Streuer en Koerts toespreken.

Het tweetal zal vanaf het Koopmansplein naar de Brinkstraat worden gereden, waar in café De Beefeater een ontvangst van de wereldkampioenen met hun teamgenoten zal zijn. Daarna worden Bennie Streuer (Assen) en Geert Koerts (Erm) op het podium uitgenodigd, waar zij in het zonnetje worden gezet.

De huldiging wordt opgeluisterd met muziek en ook een groep motorrijders die de wereldkampioenen zal begeleiden vanaf het Koopmansplein naar de Brinkstraat. Het huldigingscomité hoopt dat veel inwoners van Assen en wijde omgeving naar het Asser centrum komen om de huldiging bij te wonen, zodat Streuer en Koerts een grote schare fans om zich heen krijgen. De route die wordt afgelegd zal gaan via de Gedempte Singel naar de Brinkstraat, waar volop ruimte is voor belangstellenden die deze huldiging willen meemaken.