3e Avondrit KNMV-district Zuid: aangepaste routes!


KNMV - 23 september, 2015

KNMV-district Zuid organiseert op 23 oktober voor de derde maal op rij een avondrit in samenwerking met clubs uit district Zuid. Deelname is gratis! Download alvast de routes. Deze stonden al eerder op de site maar zijn vanwege een kleine fout in de route nu aangepast.

Dit jaar verlenen MC ’t Motorrijerke en de Culinair Bikers hun medewerking. Bij het vertrekpunt is er koffie, onderweg wordt een broodje worst geserveerd en bij het eindpunt is er soep. De lengte van de route is ± 140 km. Deze is beschikbaar voor Garmin of TomTom bij de start, onderstaand in dit artikel of van te voren per e-mail op te vragen bij knmvzuidtoer@gmail.com.

Twee startlocaties

Start vanaf 19.00 uur bij: MC ’t Motorrijerke, Matterhornstraat 1, Tilburg of bij Culinair Bikers, Zorgcentrum Breedonk, Willem van Oranjelaan 17, 4837 AJ  Breda.

Routes

Lees de toelichting voor de track import in je Garmin Zumo.

Aangepast in de routes: Waypoints waren van verkeerde type ‘eindpunt’ in plaats van ‘tussenpunt’ en de route Breda-Tilburg voor de TomTom is nu voorzien van extra waypoint op de gilzerweg. Dit omdat er hier een vreemde lus was ontstaan.

Meer informatie: District Zuid, Maarten van Raak: 06-52676017 of knmvzuidtoer@gmail.com. Download hier de flyer.