Kampioenen ONK trial 2015


KNMV - 14 oktober, 2015

Zoals eerder bekend gemaakt zijn de laatste twee wedstrijden voor het ONK trial afgelast, inclusief de tweedaagse Kampioenstrial. Dit betekende een abrupt einde van de competitie waarbij onduidelijk was hoe het kampioenschap afgesloten diende te worden. Er is nu uitsluitsel.

De Commissie OET (Offroad, Enduro, Trial) heeft deze week vergaderd en op basis van de bestaande reglementen geoordeeld dat de kampioenen van het seizoen 2015 bekend zijn. De verreden wedstrijden van seizoen 2015, minus één schrapresultaat, zorgen voor de eindstand.

De kampioenen zullen samen met de nummers 2 en 3, als ook de podiumwinnaars van het NK jeugd trial, na afsluiting van de NK jeugd kampioenstrial in Maasbree gehuldigd worden. De kampioenen van het ONK trial 2015 zijn:

  • Inters: Randy Kerstjens
  • Nationalen: Ting Yueh Boezewinkel
  • Sportklasse A: Freddie de Jonge
  • Sportklasse B: Aalt van den Dragt

Oproep

Aangezien iedereen de afloop van het huidige seizoen 2015 op deze manier betreurt doen wij nogmaals een oproep aan iedereen die een bijdrage wil leveren aan de toekomst van de KNMV ONK trial-competitie, om zich aan te melden voor de bijeenkomst van woensdagavond 4 november 2015. Dat kan door een mail te sturen aan sport@knmv.nl.