ONK enduro Kampioensrit 2015 Veldhoven


KNMV - 04 november, 2015

Op 12 en 13 december 2015 wordt door MAC Veldhoven de jaarlijkse KNMV ONK enduro Kampioensrit georganiseerd. De KNMV is verheugd dat MAC Veldhoven in 2015 dit evenement wil organiseren.

Het evenement wordt normaal gesproken verreden op vrijdag en zaterdag. Echter, dit jaar zal het evenement op zaterdag en zondag verreden worden. Verder is de route voor dit ONK enduro anders dan gebruikelijk. Er is namelijk overeenstemming met een aantal gemeentes/landeigenaren om door andere gebieden te rijden. Dit betekent een grotere variatie in de route, wat het voor deelnemers interessanter maakt.

De organisatie heeft met het SchippersStop een perfecte locatie gevonden die als basis dient voor de Kampioensrit. Naast een afgesloten parc ferme is er ook een restaurant, een wasplaats en zijn er nog meerdere faciliteiten. Kortom, MAC Veldhoven pakt uit met de organisatie van de Kampioensrit 2015!

Het Aanvullend Reglement met alle informatie over het evenement is nu beschikbaar en de inschrijving is ook geopend. Hiervoor kun je terecht op de website van de organisatie: www.delandsard.nl. Schrijf je snel in!

Let op: deelname op basis van een KNMV Offroad licentie (‘knipjesregeling’) is bij de Kampioensrit niet mogelijk.

Aanvullend Reglement (Nederlands)

Aanvullend Reglement (Engels)