Districtmeetings gestart in Noord


KNMV - 18 november, 2015

Op dinsdagavond 17 november ging de eerste van vijf Districtmeetings van start in Friesland.
Met veel interesse namen de clubbestuurders kennis van de toekomstplannen van de KNMV.

In het clubhuis van M.C. Flying Boetoe in Joure werd de eerste Districtmeeting gehouden. Hierbij werden de plannen voor 2016 gepresenteerd die direct verband houden met de sportclubs. Per district worden op gelijke wijze alle sportverenigingen door een delegatie van het KNMV-bondsbureau geïnformeerd.

In een ontspannen sfeer werden de aanwezige noordelijke sportclubs over tal van activiteiten en veranderingen geïnformeerd. Veel aandacht ging uit naar de nieuwe KNMV Basis Sportlicentie, het opleidingsprogramma voor clubofficials en de aangescherpte circuitnormen en de circuitkeuringen die hierop plaatsvinden. Getuige de aandacht en reacties toonden de clubs een grote betrokkenheid bij de nieuwe ontwikkelingen.

Woensdagavond 18 november zijn we te gast bij MC Utrecht en donderdagavond 19 november ontvangen wij de sportclubs uit District West in Dordrecht. Op dinsdag 24 november zijn wij in Holten bij MAC ‘de Holterberg’ en op woensdag 25 november sluiten wij de tour af in Boekel in het clubhuis van M.A.C. MOVA ’83.