Win een offroadtraining op de KNMV Motordag


KNMV - 01 mei, 2015

Op de KNMV Motordag op 2 mei in Lelystad geeft Toine van Dijk doorlopend offroadworkshops. Wanneer je deelneemt aan deze workshop maak je kans op een compleet verzorgde offroadtraining ten waarde van € 167,- op een datum naar keuze!

Uiteraard zorgt Toine van Dijk dat er een motor en passende kleding voor je klaar staat en wordt er voor lunch en een goede begeleiding gezorgd. Om kans te maken op deze fantastische prijs hoef je alleen maar de speciale actieflyer in te vullen die je na afloop van de workshop krijgt uitgereikt. Middels een loting wordt een winnaar getrokken.

Over de offroadtraining

Tijdens deze onvergetelijke dag, die zowel geschikt is voor beginners als gevorderden, worden jou de fijne kneepjes van het offroad rijden bijgebracht. Veel aandacht zal worden besteed aan bochtentechniek, rijhouding, behendigheid, maar ook het rijden op snelheid en technische tips over de motor komen uitgebreid aan bod. Trainers zijn Toine van Dijk en de bekende endurorijder Hans Vogels. Er is voor iedereen dus ruimschoots individuele aandacht.

Dit dagvullende programma vindt plaats op het prachtige Eurocircuit van Valkenswaard of op en rondom het uitermate voor offroad geschikte circuit De Landsard te Eindhoven. Uiteraard is dit inclusief lunch, aandenken en setup flowchart. Ook worden er tijdens deze dag foto’s gemaakt van alle rijders die thuis te downloaden zijn. Op deze leerzame dag staat zeker ook de ‚funfactor’ hoog in het vaandel.

Kijk voor meer informatie op www.toinevandijk.nl.