Opwarmen voor je motorvakantie met de KNMV


KNMV - 15 mei, 2015

Kort voor je motorvakantie nog even een korte trip maken: dat kan met de KNMV. Kies uit één van onze korte motortrips naar Duitsland of, iets verder weg, naar Italië.

Moezel aan de Rijn

Van 12 tot en met 14 juni kun je bijvoorbeeld met de Moezel aan de Rijn Toer met ons meerijzen naar het Taunusgebergte. Een bijzondere reis omdat je niet ver van huis toch door bergachtig gebied kunt rijden. De beginnende motorrijder kan er stuurervaring opdoen en meer ervaren reizigers maken kennis met een gebied dat vergelijkbaar is met de Eifel.

KNMV Midweektoer

De KNMV Midweektoer is een echte klassieker in het KNMV-reizenprogramma. De toer voert je dit jaar van 31 mei tot en met 6 juni naar de Dolomieten in Italië. Gevorderde motorrijders zullen ongetwijfeld gaan genieten van de 110 kilometer lange Dolomietenweg. Deze route, die geldt als één van de mooiste Alpenroutes, voert je langs de belangrijkste berggroepen: Rosengarten, Latemar, Marmolada en Sella.

Kennismakingstoer II

Speciaal voor de beginnende motorrijder is er de Kennismakingstoer. Tijdens deze reis van 4 tot en met 6 september naar de Eifel en het Ahrdal in Duitsland krijg je van de reisbegeleider tips voor het rijden van bochten in de bergen.