Kevin Strijbos strijdt met Evgeny Bobryshev in Rhenen


KNMV - 13 mei, 2015

De derde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap op donderdag 14 mei a.s. in Rhenen belooft een spannende te gaan worden. Op het laatste moment heeft Suzuki fabrieksrijder Kevin Strijbos zich nog aangemeld om van start te gaan in de MX1 klasse.

Met de deelname van Strijbos kan het publiek smullen want de ervaren Belg, die vorig jaar derde werd in het wereldkampioenschap MX1, zal zeker de strijd met Honda fabrieksrijder Evgeny Bobryshev niet uit de weg gaan. Ook de Australiër Dean Ferris van Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing komt naar Rhenen waardoor er samen met de Nederlandse rijders een sterk internationaal deelnemersveld aan de start staat.
 
Ook in de MX2 klasse is er op het laatste moment nog een snelle Italiaan bijgekomen, te weten Michele Cervellin. De Honda-rijder staat op een elfde plaats in het Europees Kampioenschap MX2 en wist vorig jaar in ditzelfde kampioenschap een manche te winnen en scoorde daarnaast twee top drie plaatsen. De Italiaan weet dus waar het gashendel zit en zal er alles aan doen om in Rhenen hoog te scoren.
 
De MACRO in Rhenen heeft zes wildcards uitgegeven voor de wedstrijd van aanstaande donderdag te weten: Noah Croon (85cc), Brian van der Klij (85cc), Youri van’t Ende (125cc), Dani de Vries (MX2), Bas Vaessen (MX2) en Jaap Corneth (MX2).

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.onk-motocross.nl.