2e Pinksterdag korting op oordoppen bij Alpine


KNMV - 18 mei, 2015

Op Tweede Pinksterdag genieten van gratis eten en drinken én korting: dat kan bij de Alpine Oordoppendag. Maak een toertocht langs Soesterberg en koop onder het genot van een kop koffie je oordoppen op maat met flinke korting! ?

De lente heeft al van zich laten zien en we zijn al massaal de motor opgestapt. Maar helaas kom je na een lange tocht vaak met een piep in je oren thuis. Die piep wordt veroorzaakt door het enorme geluidsniveau van de windruis onder de helm. Geluid begint schadelijk te worden vanaf 80 dB.  Helmentesten hebben uitgewezen dat het geluidsniveau van  de windruis onder de helm bij 100 km/u al kan oplopen tot 94 dB en daarmee loop je al na 15 minuten kans op een gehoorbeschadiging. ??

Gelukkig heeft Alpine verschillende gehoorbeschermers speciaal voor motorrijders ontwikkeld. De beste en meest comfortabele oordoppen zijn otoplastieken. Deze oordoppen op maat dempen de windruis maar het overige wegverkeer, een navigatiesysteem én natuurlijk de motor zelf, blijven voldoende hoorbaar.??

De aanbiedingen

Op Tweede Pinksterdag, maandag 25 mei organiseert Alpine van 12.00 tot 15.00 uur de Alpine Oordoppendag. Alleen op die dag geldt de volgende spectaculaire aanbieding:

  • €89,- in plaats van €109,- voor een set zachte otoplastieken
  • KNMV-leden ontvangen voor die actieprijs bovendien ook nog een gratis flacon Alpine Clean reinigingsspray t.w.v. € 8,-! (Alleen op vertoon van de KNMV-ledenpas.)

KNMV-stand

De KNMV is ook aanwezig met een stand. Hier kun je onder meer een VRO met 10% korting boeken!

Aanmelden

Je bent van harte welkom aan de Amersfoortsestraat 70d in Soesterberg. Dit is natuurlijk meteen een leuk moment voor een Pinkstertoertocht over bijvoorbeeld de Utrechtse Heuvelrug. Meld je van tevoren aan op www.alpine.nl/dag zodat wij genoeg koffie en lekkers kunnen inslaan!