Veel meer bezoekers naar MOTORbeurs Utrecht 2015


KNMV - 02 maart, 2015

De afgelopen vier dagen vulden de wegen rondom en in Utrecht zich weer met tienduizenden motorrijders die op MOTORbeurs Utrecht afkwamen. In totaal passeerden 96.622 bezoekers de kassa’s.

Op donderdag en vrijdag kwamen er al ruim 4.000 meer op de traditionele start van het motorseizoen af dan in 2014, na een stabiele zaterdag kwamen daar op zondag nog 2.000 extra bezoekers bij.

De stijgende lijn qua nieuw verkochte motorfietsen in 2014 wordt dan ook direct doorvertaald naar meer bezoekers voor MOTORbeurs Utrecht. Dit past in de huidige trend van meer belangstelling voor motorrijden als vrijetijdsbesteding of ideaal woon-werkvervoer, zoals recent uit het Grote MOTORonderzoek bleek.

In de zes beurshallen was dit jaar elke meter standruimte uitverkocht, de bezoekers kregen dan ook maximaal waar voor hun geld qua aanbod op het vlak van motorfietsen, maar ook wat betreft accessoires, motorkleding, customparts, helmen en nog veel, héél veel meer. Op de beursvloer wisselden vele van de uitgestalde occasions van eigenaar, daarnaast toonden de motorimporteurs de nieuwste modellen aan de nieuwsgierige beursbezoekers.

KNMV Motorparkeerplaats

De gratis en bewaakte KNMV Motorparkeerplaats werd dit jaar druk bezocht. In totaal parkeerden meer dan 5.000 motorrijders hun kostbare bezit om vervolgens zorgeloos van de beurs te kunnen genieten. Op de zaterdag was de drukte zelfs zo groot, dat de reguliere KNMV Motorparkeerplaats vol raakte en men de motor overdekt kon parkeren in een niet in gebruik zijnde beurshal.

Bij de KNMV-stand in hal 8 kwamen ontzettend veel leden langs om hun gratis cadeautje – een motorsleutelhanger – in ontvangst te nemen. Ook profiteerden veel bezoekers van de mogelijkheid om met beurskorting een VRO te boeken, gratis KNMV-lid te worden en om mee te doen aan de actie waarbij men kans maakt op een jaar lang gratis tanken bij Total t.w.v. € 1000,-.