Standruimte voor bedrijven op KNMV Motordag


KNMV - 11 maart, 2015

Wil jij je bedrijf presenteren aan echte motorliefhebbers? Maak dan deel uit van de Motormarkt tijdens de KNMV Motordag op 2 mei in Lelystad!

Vanaf 10.00 uur tot en met 17.00 uur is er op 2 mei aanstaande op het terrein van de Politieacademie van alles te zien en te beleven voor motorrijders. In 2014 trok de eerste editie van de KNMV Motordag, die georganiseerd werd in verband met het 110-jarig bestaan van de KNMV, ongeveer 2500 bezoekers. Het programma van de aanstaande editie zal nog uitgebreider zijn dan vorig jaar. Naast diverse kijkactiviteiten is er ook een actiever deel. Zo kan men deelnemen aan een mini-VRO, offroad rijden, trialen, een eerste motorrijles volgen en nog veel meer.

Motormarkt

Op de Motormarkt zullen diverse KNMV-partners vertegenwoordigd zijn. Ook is er ruimte beschikbaar voor ‚externe’ bedrijven die hun producten en/of diensten onder de aandacht van motorrijders willen brengen. Neem voor informatie over de kosten en mogelijkheden van een plaats op de Motormarkt contact op met Joyce Duisterhof: j.duisterhof@knmv.nl of 026-3528535.

Meer informatie over de KNMV Motordag is te vinden op www.knmv.nl/motordag.