Mooi weer: zondag toeren!


KNMV - 05 maart, 2015

De winterstop is voorbij en het belooft aanstaande zondag schitterend weer te worden. Grote kans dat jij die dag de motor uit de schuur trekt, misschien wel voor de eerste rit van dit seizoen. Geniet en zorg ervoor dat zowel jij als jouw motor in topstaat verkeren.

Het Duitse instituut IFZ, dat zich richt op de verbetering van de verkeersveiligheid voor gebruikers van gemotoriseerde tweewielers (van snorfiets tot en met motor), heeft voor de start van het motorseizoen een mooie commercial gemaakt. Boodschap: in het verkeer is een fractie van een seconde bepalend. Train jezelf! Een boodschap die de KNMV uiteraard van harte ondersteunt.

VRO: advies op maat

Het cursusaanbod van de KNMV bevat verschillende motortrainingen: er is voor iedere motorrijder wel een passende cursus te vinden die past bij zijn of haar niveau én leerwensen. Wil je een Voortgezette Rijopleiding (VRO) volgen, maar kom je er niet uit welke nu voor jou geschikt is? Neem contact op met de afdeling Rijopleidingen voor een advies op maat. Mail naar opleidingen@knmv.nl of bel met 026-352 8525.

https://youtube.com/watch?v=z6dWMglpkwc%3Frel%3D0

Praat mee

Hoe bereid jij jezelf voor op het nieuwe motorseizoen? Laat het ons weten op Facebook.

Lentetips

Bekijk ook nog even onze lentetips voor een gesmeerd begin van het motorseizoen 2015.