Abonnementen mogelijk op TT Junior Track


KNMV - 12 maart, 2015

Dit jaar zal de TT Junior Track in Assen weer verschillende keren geopend zijn voor training. Nieuw is dit jaar de mogelijkheid tot het afsluiten van voordelige abonnementen.

Bekijk hier de data waarop de TT Junior Track geopend is

Rijders uit de groepen RAP, SOBW, Moriwaki/ KTM RCcup alsmede supermotorijders zijn op de trainingen welkom en zullen rijden in individuele groepen. Bij een beperkt aantal dagen zullen ook karts welkom zijn. Het gaat hierbij om de vrije trainingen en lesprogrammadagen.

Abonnementen

Naast dagdeelname bieden we voor dit jaar 3 pakketten aan:

  • 10-strippenkaart: hierbij kan men 10 keer deelnemen aan een vrije training naar keuze. De strippenkaart is niet geldig tijdens Racecamp of lesprogrammadagen. Kosten zijn: €200,-.
  • Vakantieabonnement: geldig in de vakanties (totaal 21 dagen) kosten van dit abonnement is €395,-.
  • Jaarabonnement: totaal 31 dagen. Als bonus kunnen afnemers van het jaarabonnement met hun machine tijdens de ROC race in Assen op 10 en 11 oktober een sessie rijden op het GP-circuit. De kosten voor het jaar abonnement bedragen €600,-.

KNMV Racecamp

Ook dit jaar zal het KNMV internationale racecamp plaatsvinden en wel op 10/11/12 augustus. Informatie hierover zal op korte termijn naar de doelgroepen verstuurd worden.

Contact

Geïnteresseerden voor een van de pakketten kunnen een mail sturen naar b.veneman@knmv.nl voor meer informatie.